Certificering en normen

CE-markering Reynaers Aluminium

Wist u dat alle ramen en deuren die in Europa op de markt worden gebracht moeten worden voorzien van een CE-markering?

Bepaalde prestatie-eisen zoals de U-waarde, luchtdichtheid, wind- en waterdichtheid, veiligheid, enz. moeten worden aangetoond volgens de richtlijnen van de Belgische norm. Dit alles gebeurt door testen en controlesystemen tijdens de fabricatie. Vandaele construct werkt dan ook enkel met producten die voldoen aan de voorgeschreven prestaties en dus met deze CE-markering.

Wij plaatsen enkel profielen van Reynaers Aluminium. Zij staan reeds jaren garant voor perfecte schoonheid en functionaliteit en voldoen ook ruimschoots aan de nieuwe bouwvoorschriften wat betreft isolatie. Wij, als Reynaers  partner, ontvingen een procescertificaat van de BCCA (Belgian Construction Certification Association).

ons certificaat

Saint-Gobain glass expert

Saint-Gobain is glass expert en produceert glas met hoge toegevoegde waarde en dit sinds 350 jaar. De producten zijn bestemd voor de woningbouw (binnen- en buitenbeglazing) en utiliteitsbouw. Innovatie is één van de sleutelbegrippen van de onderneming en heeft betrekking op de verschillende glasfuncties: transparantie, thermische en akoestische isolatie, veiligheid, zonwering, interieurinrichting en het gebruiksgemak.

Saint-Gobain Glass wil bijdragen aan duurzaam bouwen en verbouwen.

Renson Ambassadeur

Renson is één van de trendsetters in Europa op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering.

Het bedrijf werd benoemd tot Ambassadeur van West-Vlaanderen en drie keer op rij verkozen tot Trends Gazellen Ambassadeur.

Interesse?

Meer informatie, een brochure of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op, we contacteren u snel.