Fixscreen zonwering

Fixscreen zonwering

Auteur: vandaeleconstruct.be/donderdag 5 maart 2015/Categorieën: producten, ventilatie en zonwering

Een zongericht gebouw of woning met grote glaspartijen in het zuiden biedt veel voordelen. Tijdens de herfst, winter en lente geniet je van de voordelen van de binnenkomende zonnestralen. Maar in de zomer kan het tot oncomfortabel storende lichtreflecties leiden.

Structurele zonwering en screens gaan die oververhitting tegen. Ze houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes. De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet binnen. Er is dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv- of computerschermen. Toch verlies je het visuele contact met de omgeving niet. Het uitzicht naar buiten is belangrijk en wordt gerespecteerd.

De Fixscreen® werd ontwikkeld door Renson Sunprotection-Screens en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is.

Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is de screen insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij de zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met symmetrische rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders.

Fixscreen®, het technologisch hoogstandje op vlak van comfort en gebruiksgemak, kan worden toegepast in de particuliere woningbouw, kantoorgebouwen of projectbouw.

Wenst u meer informatie over deze zonwering?

Download hieronder de brochures van deze fixscreens of contacteer ons voor meer informatie

Aantal keer bekeken (2315)/Reacties (0)

Download documenten

Interesse?

Meer informatie, een brochure of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op, we contacteren u snel.