Over ons

Over ons

Met reeds 25 jaar ervaring op de teller is Vandaele Construct te Zedelgem een vaste waarde geworden in de bouw van ramen, deuren, veranda’s en zonwering in aluminium. We staan klaar met advies en kennis om uw nieuwbouw, renovatie, industriële of andere bouwprojecten te verwezenlijken. Ook voor speciale constructies kan u bij ons terecht. Efficiëntie, klantgericht, vakkundig, kwaliteit, en oplossingsgericht denken met een streepje passie, dat is Vandaele Construct! 

Door jarenlange ervaring en samenwerking met kwaliteitsvolle vaste partners kan u rekenen op kennis, nauwkeurigheid en vakmanschap van bij de start tot de afwerking. Of het nu een groot of een klein project is, afspraken worden steeds nauwgezet gerespecteerd, niets wordt aan het toeval overgelaten en door grondige controles zetten we steeds de puntjes op de i. Een alomvattende service op maat van de klant.

Vakwerk volgens het boekje

Deuren en ramen construeren en plaatsen, dat is ons vak. Wij laten niets aan het toeval over en dankzij de professionele technische uitrusting van ons bedrijf, onze vakkundige medewerkers, permanente bijscholing en begeleiding door onze partners kan u steeds rekenen op een correcte uitvoering van uw project.

Voldoen aan alle kwaliteitseisen

Het is verplicht om bepaalde prestatie-eisen zoals de U-waarde, luchtdichtheid, wind- en waterdichtheid, veiligheid, ... aan te tonen volgens de richtlijnen van de Belgische norm. Al onze ramen en deuren beschikken over de CE-markering en er wordt enkel gewerkt met gecertificeerde partners. Dit wordt bepaald via testen en strenge kwaliteitscontroles tijdens de fabricatie.

 
BCCA-certificaat

Vandaele Construct plaats enkel profielen van Reynaers aluminium. Zij staan garant voor schoonheid en functionaliteit en voldoen aan de nieuwe bouwvoorschriften wat betreft isolatie.  Hiervoor ontvingen we als partner een procescertificaat van de BCCA (Belgian Construction Certification Association).

Kwalitatieve partners

Voor kwaliteitsvolle beglazing met een hoge toegevoegde waarde kloppen we aan bij Saint-Gobain. Jarenlange ervaring en innovatie maakt van hen de glasexpert.

Renson is één van de trendsetters in Europa wat natuurlijke ventilatie en buitenzonwering betreft. Het bedrijf werd benoemd tot Ambassadeur van West-Vlaanderen en drie keer op rij verkozen tot Trends gazellen Ambassadeur. De specialist voor een gezond (binnen)klimaat!

Gelegen in West-Vlaanderen zijn wij de perfecte locatie voor uw bouw-of renovatieproject in de regio Zedelgem, Brugge, Oostkamp, Torhout, Oostende, Kortrijk en Gent.

Kom langs bij Vandaele Construct

Advies of een oplossing nodig voor uw probleem? Kom gerust langs in onze showroom, wij helpen u graag verder!

Vandaele Construct bvba

Schatting 10
8210 Zedelgem

050 24 12 89
info@vandaeleconstruct.be

Openingsuren

Maandag
13u30 tot 17u00

Dinsdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Woensdag
09u00 - 12u00

Donderdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Vrijdag
09u00 - 14u30

Zaterdag
10u00 - 12u30, enkel op afspraak

Andere tijdstippen op afspraak

“Een vakkundige kijk op ramen en deuren met oog voor detail ook voor speciale constructies”
Algemene voorwaarden | Inloggen  | by Say Hey | fotografie WIT