Fixvent en Fixscreen zonwering

Fixvent en Fixscreen zonwering

Auteur: vandaeleconstruct.be/donderdag 5 maart 2015/Categorieën: producten, ventilatie en zonwering

De combinatie van de Fixvent® en Fixscreen® Mono AKEVO biedt een esthetische en comfortabele oplossing die windvaste zonwering, insectenwering en – voor de Fixvent® – ook ventilatie met elkaar combineert.

Beide producten zijn, zowel binnen eenzelfde project als binnen eenzelfde ruimte, uitstekend met elkaar te combineren dankzij hun zelfde ‘look & feel’. Ze kunnen eenvoudig en vlot op alle raamdieptes van 50-215 mm geplaatst worden, waarbij een makkelijke (de)montage van de doekrol gegarandeerd wordt door de gepatenteerde Connect&Go®- en Click&Safe®-technologie.

Zowel de kast als het doek voldoen aan een hoge stabiliteit en stevigheid. Enerzijds waarborgen officiële tests (volgens de STS52.0-norm) bij hoge windbelasting van het raam slechts een minimale vervorming van de kast, anderzijds zorgt de Fixscreen®–technologie voor een strak en windvast doek tot 130km/u. Dankzij de Smooth-technologie, ten slotte, die de ritsgeleiders voorziet van een gepatenteerde slijtvaste laag, beweegt het doek vloeiend en geruisloos op en neer.

Wenst u meer informatie over zonwering?

Download hieronder de brochure of contacteer ons gerust.

 

Aantal keer bekeken (2872)/Reacties (0)

Download documenten

Interesse?

Meer informatie, een brochure of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op, we contacteren u snel.