Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken

Auteur: vandaeleconstruct.be/donderdag 5 maart 2015/Categorieën: producten, rolluiken

Inbouwrolluiken, opvallend onopvallend! Inbouwrolluiken houden de koude buiten in de winter en hebben een zonweringsfunctie in de zomer. Ze werken inbraakvertagend en beschermen uw ramen tegen extreme weersomstandigheden, werken geluidsdempend en zijn inkijkwerend.

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats boven uw ramen voor inbouwrolluiken en profiteer nadien volop van hun voordelen. Inbouwrolluiken zijn warmte en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een lichten luchtregeling in uw woonkamer. Bovendien zijn ze onopvallend omdat de onderlat en de geleiders mee kunnen gemoffeld worden in de kleur van de ramen.

Een grote keuze uit zowel PVC als aluminium verzekeren dat u de gepaste oplossing vindt voor uw realisatie. Er zijn bovendien verschillende bedieningsmogelijkheden, van manueel tot volledige geautomatiseerde systemeen, zo vindt u zeker de voor gepaste oplossing voor uw woning.

Wenst u meer informatie over inbouwrolluiken?

Download hieronder de brochure of contacteer ons gerust.

 

Aantal keer bekeken (2239)/Reacties (0)

Download documenten

Interesse?

Meer informatie, een brochure of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op, we contacteren u snel.