Rolhekken en rolpoorten

Rolhekken en rolpoorten

Auteur: vandaeleconstruct.be/donderdag 5 maart 2015/Categorieën: producten, rolluiken

Rolpoorten en -hekken zijn ideaal om grote oppervlakte af te sluiten, zeker als de inbouwruimte beperkt is. Ze zijn dus ideaal voor gebruik in garages, winkelcentra en doorgangen tussen verschillende bedrijfshallen. De lamellen rollen op in een kast, die zelfdragend is, bevesting aan een plafond is dus niet nodig. In garages wordt geopteerd voor een dubbelwandig,geïsoleerde lamel, met PU schuim , al dan niet voorzien van doorkijk – of verluchtingsgaten. Het blad is enkel verkrijgbaar in wit, de kast, geleiders en onderlat zijn verkrijgbaar in elke RAL kleur naar keuze.

Voor bescherming van handelszaken en voor het dicht te zetten van publieke doorgangen valt de keuze meestal op een enkelwandig, uitgeponst profiel, het rolhek. Een rolhek biedt de ideale bescherming maar zorgt tegelijk voor voldoende doorkijk, een zaak is dus beveiligd en toch kunnen uw producten bekeken worden. Zowel blad, geleiders als kast kunnen in gelijk welke RAL kleur gemoffeld worden.

Zowel rolpoorten als rolhekken worden elektrisch bediend, al dan niet voorzien van afstandsbediening, en er zijn verschillende extra automatisatie- en beveiligingsopties.

Wenst u meer informatie over rolpoorten en rolhekken?

Download hieronder de brochure of contacteer ons gerust.

 

 

 

Aantal keer bekeken (2234)/Reacties (0)

Tags:

Download documenten

Interesse?

Meer informatie, een brochure of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op, we contacteren u snel.