Saint Gobain

De beste oplossing voor uw beglazing

Samen met het bedrijf Saint-Gobain Glass zoeken we de geschikte oplossing voor de beglazing van ramen en deuren. Dankzij hun continue innovatiestrategie is Saint-Gobain Glass wereldleider in gecoat glas en één van de grootste vlakglas producenten.

Hun uitgebreid gamma van glasproducten zijn zowel bestemd voor woningbouw (binnen- en buitenbeglazing) als utiliteitsbouw. Zoekt u zonwerend, zelfreinigend en/of superisolerend glas? Een ruime keuze aan soorten vindt u bij Saint-Gobain.

Duurzaam bouwen en verbouwen, daar wil Saint-Gobain Glass zijn steentje aan bijdragen door middel van:

  • het uitvoeren van een volledige levenscyclusanalyse (LCA) van haar producten om zo de energieconsumptie van deze in kaart te brengen;
  • de ontwikkeling van producten die de impact op het milieu beperken;
  • het steunen van projecten die duurzaam bouwen en verbouwen stimuleren en toegankelijk maken. 
EGLAS

Een elektrisch gestuurde beglazing die warmte uitstraalt en zorgt voor een verbeterd thermisch comfort in de woning. De eerste ontwikkeling van dit kwalitatief product kwam reeds in 1986. Toe te passen in zowel interieurs als bij buitenbeglazing. Condens wordt resoluut uitgesloten en EGLAS zorgt voor een betere energieoptimalisatie van het gebouw.

CLIMAPLUS - CLIMATOP

Enerzijds is er de dubbele beglazing Climaplus, waarbij de twee glasbladen zijn geassembleerd door middel van een dubbele afdichtingsvoeg. En anderzijds de drievoudige beglazing Climatop die op dezelfde manier geassembleerd is. Toepasbaar in energie efficiënte nieuwbouw- en renovatiewoningen. Beide varianten bezitten ook een neutraal esthetisch aspect, met een verbluffende kleurweergave in doorzicht en reflectie.

CLIMAPLUS ONE

Een 3 in 1-oplossing als beglazing dat superieur presteert op vlak van thermische isolatie en zonnewarmtewering. Ideaal voor appartementen, nieuwbouwhuizen, kantoren, ziekenhuizen en sportcentra. Het biedt het nodige comfort, draagt bij tot milieubehoud, bespaart je kosten aan airco en verwarming en garandeert een betere privacy.

CLIMAPLUS SUN

Doorheen de vier seizoenen altijd zeker van licht en comfort. De Climaplus Sun is een isolerende hoogrendementbeglazing, speciaal ontwikkeld voor jouw comfort. Dit type beglazing isoleert bijna driemaal beter dan gewone dubbele beglazing.

Vandaele Construct bvba

Schatting 10
8210 Zedelgem

050 24 12 89
info@vandaeleconstruct.be

Openingsuren

Maandag
13u30 tot 17u00

Dinsdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Woensdag
09u00 - 12u00

Donderdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Vrijdag
09u00 - 14u30

Zaterdag
10u00 - 12u30, enkel op afspraak

Andere tijdstippen op afspraak

“Een vakkundige kijk op ramen en deuren met oog voor detail ook voor speciale constructies”
Algemene voorwaarden | Inloggen  | by Say Hey | fotografie WIT