Uw aluminium schrijnwerk en beglazing jarenlang in perfecte staat

Wij willen kwalitatief bijdragen aan uw (ver)bouwproject. Alleen het beste is goed genoeg voor Vandaele Construct en wat beglazing betreft is Saint-Gobain de expert! Zij produceren glas met hoge toegevoegde waarde. Alle geproduceerde beglazing van Saint-Gobain voldoet aan de strengste eisen van de CE-normering.

Voor het beglazen van uw woningbouw, zowel binnen- als buitenbeglazing en uw utiliteitsbouw bent u voor het soort glas bij Saint-Gobain in goeie handen en onze vakmensen bij Vandaele Construct zorgen voor een probleemloze en kwaliteitsvolle plaatsing. Duurzaam bouwen en verbouwen, daar streven we naar!

Met deze praktische tips behoudt u beglazing van het hoogste niveau

  1. De etiketten en krukjes verwijder je best na plaatsing zo snel mogelijk. Laat u deze toch te lang zitten en schijnt de zon, bestaat de kans dat lijmresten achterblijven op uw glas. 
  2. Om stof en vuil te verwijderen na plaatsing, geeft u uw glas best een reinigingsbeurt. Let wel op, u wacht tenminste één dag na plaatsing, zo kunnen de voegdichtingen mooi uitharden. 
  3. Als er tussen twee zones van de oppervlakte van de beglazing een groot temperatuurverschil ontstaat, kan een thermische breuk optreden. Om dit te vermijden, kleeft u best geen stickers en posters op de beglazing, doet u uw schuiframen, rolluiken of zonnewering volledig open of dicht en plaatst u geen meubels net achter de beglazing,…
  4. Vertoont zich na plaatsing een cementsluier is snel ingrijpen de boodschap! Cement is een vuil boeltje en kan zich sterk vastzetten op glas. Nog geen paniek, met Pre Clean (verkrijgbaar via uw glasleverancier) kan die vuile cementsluier verwijderd worden. 
Vandaele Construct bvba

Schatting 10
8210 Zedelgem

050 24 12 89
info@vandaeleconstruct.be

Openingsuren

Maandag
13u30 tot 17u00

Dinsdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Woensdag
09u00 - 12u00

Donderdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Vrijdag
09u00 - 14u30

Zaterdag
10u00 - 12u30, enkel op afspraak

Andere tijdstippen op afspraak

“Een vakkundige kijk op ramen en deuren met oog voor detail ook voor speciale constructies”
Algemene voorwaarden | Inloggen  | by Say Hey | fotografie WIT