Reynaers

Specialist in aluminium profielen

Passie en kennis maakt van Vandaele Construct specialist in aluminium profielen voor ramen en deuren. In heel West-Vlaanderen staan wij bekend voor ons vakmanschap en onze kwalitatief hoogwaardige aluminium systemen.

Vandaele Construct te Zedelgem is Reynaers Aluminium partner en daar zijn we trots op!

Hi-Finity schuifraamsysteem

Alles draait om licht met dit hoogwaardig raamsysteem van Reynaers Aluminium. Ze streeft naar het creëren van de perfecte harmonie tussen jouw woning en de omgeving. Minimalistisch en organisch design, zonder in te boeten aan stevigheid, duurzaamheid en comfort.

CF 77(-SL) Vouwsysteem

Een raam- en deuroplossing met unieke eigenschappen. De CF 77 toont dat vouwsystemen helemaal niet zwaar, log en technisch complex zijn. Met deze modellen kun je jouw leefruimtes in een handomdraai omtoveren tot een verlengstuk van je tuin. Ze bezitten uitstekende thermische isolatiewaarden en de eerste vleugel kan perfect functioneren als raam of deur.

CP 155 Schuifdeursysteem

Combineert kwaliteit, sterke isolatie en elegantie. Het biedt een ernome ontwerpvrijheid, en er zijn openschuivende hoekoplossingen of vaste glas-op-glas hoekoplossingen mogelijk. Een schuifdeursysteem dat door z'n thermische kwaliteiten een ideale toepassing is in een laag-energiewoning.

Masterline 8

Een uniek systeem voor ramen en deuren dat zowel in particuliere en professionele projecten een superieur resultaat levert. Innovatieve ramen die maximaal daglicht combineren met een optimale isolatie, onderverdeeld in drie verschillende isolatieniveaus. Ze bieden comfort en veiligheid, en zijn te verkrijgen in vier designvarianten.

CP 130 Schuif- en herschuifsysteem

Een hoog performant systeem met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Dit raamprofiel van Reynaers Aluminium is functioneel, economisch en esthetisch. Ze integreert overigens naadloos het zelfregulerende ventilatiesysteem 'Ventalis'. Met dit schuifsysteem wordt de buitenruimte een deel van het interieur, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt.

CS 77 Ramen & deuren

Een driekamersysteem om ramen en deuren te vervaardigen die over zeer hoge thermische eigenschappen beschikken. Er zijn drie uitvoeringsmogelijkheden: de standaard, HI en HI+, en er is een ruime keuze aan kleuren.

Masterpatio

Een hoog isolerende en hoog presterende hefschuifdeur met minimale aanzichtbreedtes en ontworpen met oog voor detail. Snel en efficiënt te fabriceren dankzij de minimale freesbewerkingen, eenvoudige hoekverbinding en de voorgeboorde drainage in het bodemprofiel. Reynaers ontwierp de Masterpatio met aandacht voor het milieu door onder andere het gebruik van koolstofarm aluminium.

Slim Line 38

Ultraslank, authentiek en energie-efficiënt: de SL 38 vormt de ideale oplossing. Zowel handig in industriële panden of de bouw van een hedendaagse woning. Met zijn uitstekende thermische prestaties en drie designvarianten laat dit systeem toe perfect in te spelen op de architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.

Heb je vragen?

Geïnteresseerd in één van onze Reynaers-producten. Neem contact op en we helpen je graag.

Vandaele Construct bvba

Schatting 10
8210 Zedelgem

050 24 12 89
info@vandaeleconstruct.be

Openingsuren

Maandag
13u30 tot 17u00

Dinsdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Woensdag
09u00 - 12u00

Donderdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

Vrijdag
09u00 - 14u30

Zaterdag
10u00 - 12u30, enkel op afspraak

Andere tijdstippen op afspraak

“Een vakkundige kijk op ramen en deuren met oog voor detail ook voor speciale constructies”
Algemene voorwaarden | Inloggen  | by Say Hey | fotografie WIT